Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Consells d'Administració

Acompanyem als nostres clients en tots els aspectes clau perquè el Consell d'Administració compleixi les seves obligacions, desenvolupi una atmosfera orientada a l'assoliment i asseguri la sostenibilitat de la Companyia a llarg termini.

Comptem amb un equip de Socis que aporta un alt nivell d'experiències cross funcionals que introdueix diversitat per abordar els actuals reptes del Consell: independència, major diversitat que asseguri una visió a llarg termini, pla de successió del CEO i del President, avaluació del Consell que asseguri una matriu de competències adequada, plans de retribució o estratègia ESG.

Serveis

Pla de successió del CEO i del President

Recerca de Consellers i del CEO

Dinàmiques del Consell: Avaluació i matriu de competències, Índex de maduresa digital, Atmosfera del Consell, Plans de remuneració a llarg terminiLuis Conde

Membre del Consell de Fira de Barcelona i Renta Corporación. Membre del Consell Assessor de Grup Godó, Willis Towers Watson, PwC i Lazard Espanya.
Més informació »

Luis Conde

Aurora Catá

Consellera independent de Atresmedia i Banc Sabadell. Experiència en sector financer i mitjans.
Més informació »

Aurora Catá

Marieta Del Rivero

Consellera independent de Cellnex Telecom. Membre del Consell Assessor de Roca Salvatella i Made in Mobile. Experiència en transformació digital i tecnologia.
Més informació »

Marieta Del Rivero

José Luis Marcó

Membre del Consell d'Amrop. Experiència en empresa familiar, sector industrial i esport.
Més informació »

José Luis Marcó

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO