Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Seeliger y Conde Internacional

Seeliger y Conde Internacional va ser creada l’any 1999 amb l’objectiu de consolidar i coordinar el negoci i les operacions de totes les filials internacionals del Grup Seeliger y Conde.

Seeliger y Conde Internacional actua globalment per optimitzar els serveis que oferim als nostres clients globals i locals i respon a les prioritats següents:

  • Assegurar la transmissió i l’aplicació d’una cultura de negoci coherent i comuna en totes les companyies del nostre grup, basada en la nostra experiència de lideratge en els països de cultura llatina i de parla espanyola. Identificar eficiències operatives i comercials dins del grup i assegurar l’aplicació amb èxit de noves metodologies i enfocaments.
  • Crear plataformes de servei internacionals per als nostres clients globals, a fi d’oferir un servei més coherent, efectiu i eficient, amb condicions i objectius comuns i coordinats en cada país on som presents.
  • Crear i desenvolupar noves oficines en els països on identifiquem necessitats de servei dels nostres clients existents, o en els quals pugui haver-hi avantatges competitius clars per a una companyia del Grup Seeliger y Conde.
  • Impulsar la mobilitat internacional dels nostres candidats, oferint als nostres clients un servei de selecció més ampli i sense límits geogràfics.
  • Coordinar operacions i identificar les oportunitats comercials resultants de la nostra aliança estratègica amb el grup AMROP.

Seeliger y Conde Internacional impulsa el desenvolupament de relacions globals i a llarg termini amb tots els nostres clients, i assegura un coneixement profund de la cultura i dels objectius de clients internacionals i globals, per mitjà d’una xarxa de companyies amb cultura i valors comuns.

Tots els socis del Grup Seeliger y Conde, a Espanya i en altres països, participen en el desenvolupament i assumeixen amb Seeliger y Conde Internacional el repte d’oferir als nostres clients globals un servei excel•lent i sense fronteres.

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO