Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Healthcare

Característiques del sector

La indústria farmacèutica està travessant un canvi estructural important. L'encariment del cost de la recerca, l'aparició de noves necessitats mèdiques no cobertes i la necessitat d'abordar mercats més globals estan potenciant una ràpida concentració de companyies a la recerca de volum. S'enfronten, a més, a nous reptes imposats per un augment de la regulació administrativa amb requeriments més estrictes en l'aprovació d'especificacions, el desenvolupament de productes genèrics en competència amb les patents i més restriccions i regulacions en els preus de referència. Paral•lelament, el consumidor està augmentant el control sobre la cura de la salut, cosa que propicia la medicina preventiva i fomenta models de negoci diferents. Així mateix, la distribució afronta canvis en el seu model i en el tractament del punt de venda per optimitzar els seus marges.

Quines habilitats es requereixen avui en dia

Els directius en aquest segment han d'aportar una visió global i estratègica dels mercats amb una capacitat de readaptació constant dels seus models comercials i del perfil dels seus equips. La capacitat de liderar el canvi i promoure la innovació, un enfocament estricte en la productivitat, l'eficiència i el retorn de la inversió, són característiques essencials per abordar el complex entorn del sector.

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde ha dut a terme nombrosos projectes amb empreses fabricants i distribuïdores farmacèutiques i en les àrees de biotecnologia, genèrics, medical devices, diagnòstic, serveis de salut, hospitalàries i consumer health, en un ampli espectre de productes i serveis.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals, amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel•ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau: direcció general, màrqueting, comercial, R+D+I, planificació estratègica i àrees corporatives i productives.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Aurora Catá

Sòcia

Telèfon: (+34) 932 15 05 05
Fax: (+34) 93 215 78 87

aurora.cata@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO