Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Immobiliàries, Construcció i Enginyeries

Característiques del sector

La retallada del pressupost d'inversió en obra pública a Espanya, unida a la competitivitat i la reeixida trajectòria de constructores i enginyeries en mercats internacionals, fa que el desenvolupament exterior sigui la principal via de creixement.

La fórmula concessional (PPP, PFI) continuarà sent prioritària per emprendre infraestructures, malgrat la dificultat de finançament institucional i l'exigència d'equitat. Les infraestructures de generació i transport d'energia, igual que el cicle de l'aigua, augmentaran el seu pes percentual davant de les infraestructures viàries.

Quines habilitats es requereixen avui en dia

La internacionalització del sector exigeix als directius una mobilitat geogràfica i idiomàtica total. La capacitació i la formació tècnica són bàsiques, però cada dia és més necessària l'experiència en gestió empresarial.

En el sector immobiliari cada vegada demanaran més directors de màrqueting amb base tècnica, així com directors comercials, capaços d'aportar una visió estratègica i intervenir en tot el cicle del producte.

La nostra experiència

Amrop Seeliger y Conde compta amb arquitectes i enginyers entre els seus socis i ha abordat nombrosos processos de cerca amb les principals constructores, enginyeries i immobiliàries.

Hem elaborat nombrosos estudis de recerca i intel•ligència de mercat, cosa que ens permet tenir un coneixement profund de les empreses, les seves estructures i els professionals que les integren.

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals, amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel•ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Eugenio Hernández

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

eugenio.hernandez@syc-amrop.es

Miguel Herrezuelo

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

miguel.herrezuelo@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO