Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Empresa Familiar

Característiques del sector

Les empreses familiars s'enfronten actualment a cinc grans reptes per assegurar la seva continuïtat:

  • Garantir la successió generacional
  • Incrementar la seva dimensió i la capacitat per invertir
  • Professionalitzar la seva gestió sense que els valors positius de la cultura de l'organització familiar se'n ressentin
  • Estar al dia en innovació
  • Internacionalitzar-se

Quines habilitats es requereixen avui en dia

L'executiu d'empresa familiar ha de ser un professional complet en les seves capacitats tècniques i directives però, a més a més, ha de tenir uns valors, uns principis i uns ideals forts que encaixin culturalment amb els de la família propietària del negoci que lidera: respecte pels valors de la família, motivació, lleialtat i compromís, austeritat i sacrifici personal, visió a llarg termini. De la mateixa manera, haurà de comprendre determinades característiques d'aquest tipus de companyies: tendència a ser locals, dificultat del canvi, dificultat per incorporar nous accionistes, conflictes emocionals que afecten el negoci, desenvolupament professional limitat per la presència de membres familiars en la gestió, i la confusió entre propietat i management, entre d'altres.

La nostra experiència

Amrop Seeliger y Conde ha ajudat i assessorat gran part de les empreses familiars espanyoles en projectes molt diversos: reorganització dels òrgans de govern, anàlisi dels equips directius, reestructuració de les organitzacions, cerca de directius professionals, coaching a membres de la família o directius en aquest tipus de companyies, etc. A més d'aportar objectivitat, credibilitat, confiança i metodologia en la nostra feina, Amrop Seeliger y Conde, en ser independent i formada per socis generalistes amb experiències directives en diferents sectors, es diferencia de la competència perquè aporta: flexibilitat i agilitat en la presa de decisions, capacitat d'establir relacions de confiança a llarg termini i més afinitat i enteniment amb el propietari per la nostra condició d'empresaris.

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel•ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Luis Conde

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05
Fax: (+34) 93 215 78 87

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO