Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Gran Consum

Característiques del sector

Assistim a una concentració constant i elevada de fabricants i distribuïdors en aquest segment amb una tendència a la globalització de marques i conceptes. El creixement de les ofertes de valor tant en el desenvolupament de marques de la distribució com en l'aparició d'aquests conceptes en el retailing augmenten l'entorn competitiu i la pressió sobre els marges. Els consumidors tenen més informació, són millors compradors i més exigents. Les noves tecnologies, el comerç electrònic i les tècniques de mercat evolucionen cap a un maneig més eficaç dels recursos de les empreses.

Quines habilitats es requereixen avui en dia

Els directius en aquest segment han d'aportar una visió global i estratègica dels mercats amb una capacitat de readaptació constant dels seus models comercials i del perfil dels seus equips. La gestió de la innovació com a eina estratègica, l'habilitat per gestionar recursos menors amb eficiència, adoptar noves tecnologies i traduir en productes i serveis les exigències del consumidor són clau en l'entorn actual. La flexibilitat, la capacitat de provocar el canvi i l'adaptació a diferents cultures són valors essencials en el sector.

La nostra experiència

Amrop Seeliger y Conde ha dut a terme centenars de projectes amb empreses fabricants i distribuïdores en alimentació, begudes, higiene, cosmètica, llar, luxe i moda, així com amb retailers en un ampli espectre de productes i serveis.

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals, amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel·ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Eugenio Hernández

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

eugenio.hernandez@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO