Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Serveis Professionals

Característiques del sector

El sector dels serveis professionals és un sector ampli: advocats, consultors estratègics, consultors de negoci, consultors d'informàtica i tecnologia, publicitat, auditors, executive search, etc.; molt lligat a les expectatives econòmiques d'un país.

En moments com els actuals, quan les empreses estan redefinint les seves polítiques i reestructurant els costos i les estratègies, el sector és ple de contradiccions; en alguns subsectors saben adaptar-se i aportar valor, mentre que d'altres ho tenen més difícil i passen per moments crítics.

Quines habilitats es requereixen avui en dia

El sector requereix professionals amb una ètica elevada, capaços de ser independents, imparcials i de suportar la pressió dels clients perquè els donin una solució o un dictamen predeterminats. Han de comptar, també, amb capacitats i coneixements tècnics cada vegada més sofisticats, que aportin visió global, que coneguin les dinàmiques més i més canviants que mouen els mercats. Han de ser professionals disciplinats, acostumats a treballar en equips en els quals també hi ha personal del client.

Com que són gestors i en molts casos promotors del canvi, han de ser facilitadors, amb bona capacitat de comunicació, persuasius i amb autoritat.

La nostra experiència

Amrop Seeliger y Conde és des de fa anys líder indiscutible en la cerca de consultors de tots els nivells (socis, directors, gerents, especialistes…) i en tots els subsectors dels serveis professionals i tant en grans empreses multinacionals com en petites boutiques especialitzades. L'experiència dels nostres socis i consultors, així com el seguiment permanent dels professionals del sector de serveis professionals, ens permet tenir moltes fonts d'informació i poder contrastar les referències sobre els professionals, amb la qual cosa, a més de comptar amb una base d'informació àmplia i actualitzada, es minimitza el risc en les contractacions d'aquest tipus de professionals.

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals, amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel•ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Marta Garrigues

Sòcia

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

marta.garrigues@syc-amrop.es

Miguel Herrezuelo

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

miguel.herrezuelo@syc-amrop.es

José Luis Marcó

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05
Fax: (+34) 93 215 78 87

jlmarco@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO