Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Sector Financer

Característiques del sector

Amrop Seeliger y Conde ha estat molt involucrat tant en els processos de concentració i internacionalització, com en l'actual procés de reestructuració del sector financer. A causa de l'amplitud i la diversitat de negocis del sector, Amrop Seeliger y Conde compta amb 5 socis a Madrid i Barcelona especialitzats en les diverses àrees de negoci i posicions funcionals, com ara:

  • Assegurances.
  • Banca comercial: xarxa, riscos, mitjans de pagament, etc.
  • Banca d'inversió i corporativa: fusions i adquisicions, assessorament financer, mercat de capitals de renda fixa, renda variable i derivats, finançaments estructurats, capital de risc, gestores i cartera de participades.
  • Gestió d'actius i banca privada.
  • Serveis financers en general.

Quines habilitats es requereixen avui en dia

La progressiva sofisticació dels clients tant corporatius com particulars exigeix dels professionals del sector un coneixement profund del producte i dels mercats que els permeti una adequada capacitat d'interlocució i assessorament amb els clients per a la creació i el desenvolupament de negoci.

La nostra experiència

Les més de 500 cerques dutes a terme per Amrop Seeliger y Conde en aquest sector, per a entitats tant públiques com privades, nacionals i internacionals, ens han permès adquirir una profunda especialització en les diverses àrees d'activitat i de negocis. Això ens capacita per oferir als nostres clients un coneixement profund del sector, així com dels candidats més competents, no solament a Espanya sinó també de professionals amb residència en les principals places financeres (Londres, Nova York, Frankfurt, París, etc.).

Com operem

A Amrop Seeliger y Conde partim d'un coneixement profund dels nostres clients, les seves estratègies, els seus objectius i la seva cultura. Basant-nos en tot això treballem conjuntament per aconseguir encaixar al màxim les habilitats tècniques i culturals dels directius i garantir l'èxit de la seva gestió.

Amrop Seeliger y Conde compta entre els seus clients tant amb prestigioses companyies multinacionals com nacionals, amb les quals col•labora en la seva expansió internacional.

Amrop Seeliger y Conde monitora de manera constant el sector a través de:

  • La identificació de tendències locals i globals.
  • El desenvolupament d'intel•ligència sectorial amb el seguiment de funcions clau.
  • El seguiment del desenvolupament professional dels directius en les empreses clau i la identificació del talent potencial.

Luis Conde

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05
Fax: (+34) 93 215 78 87

Pablo Cavero

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77
Fax: (+34) 91 577 41 24

pablo.cavero@syc-amrop.es

Eduardo Conde

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05
Fax: (+34) 93 215 78 87

eduardo.conde@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO