Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

Política de privacitat

Volem mantenir-lo informat sobre els aspectes relacionats amb la protecció de les seves dades de caràcter personal i l'utilització en aquesta web, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant "LOPD").

Concretament, l'informem de la existència d'un arxiu automatitzat sota responsabilitat de Seeliger y Conde, per al emmagatzematge de les dades de caràcter personal proporcionades en els formularis d'alta a la newsletter de Seeliger y Conde i d'envio de Curriculums Vitae. Vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició tal i com estipula la LOPD, escrivint a qualsevol de les nostres oficines, o al nostre departament de Protecció de Dades (protecciondedatos@syc-amrop.es).

Objectius de la recollida de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal facilitades por Vostè al comunicar-se amb nosaltres seran emmagatzemades a l'arxiu automatitzat damunt mencionat amb la finalitat d'enviar-li notícies i comunicacions relacionades amb la nostra activitat, així com d'avisar-lo en cas que el seu perfil encaxi amb qualsevol procés obert de recerca de candidats.