Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

La nostra firma

La credibilitat i prestigi de la nostra firma són garantia de confidencialitat, objectivitat i professionalitat.

Seeliger i Conde es fundà l'any 1990 amb l'objectiu de descobrir talent capaç de dirigir companyies espanyoles en uns moments de grans canvis a l'economia mundial.

Des de la seva creació, ens hem adaptat als múltiples canvis que la globalització ha incorporat a les necessitats de les empreses. Ens hem convertit en un referent de la Cerca i Identificació del Potencial Directiu en països de parla hispana amb un equip de 300 professionals, distribuïts en 11 oficines per diferents parts del món.

Comptem amb l'equip més nombrós format per especialistes de diferents sectors en contacte directe amb clients i candidats.

Formem part d'Amrop, associació global de companyies locals d'Executive Search amb presència a 57 països, cosa que ens permet donar servei als nostres client, siguin on siguin.

A través de les diferents companyies del Grup Seeliger y Conde, oferim solucions en Recursos Humans d'alt nivell que van des de consultoria, coaching executiu i cerca de comandaments intermedis, a la integració a les empreses de persones amb discapacitat.

 

Luis Conde.
President Amrop Seeliger i Conde

Entrega Premis "Jóvenes Directivos con Talento 2015"

Premios 2015 Seeliger y Conde play

Liderem la recerca de directius a Espanya

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO