Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Estats Units

Seeliger y Conde EUA es va crear el gener de 2009 amb l’objectiu de servir d’enllaç entre els clients espanyols i llatinoamericans i ajudar-los a identificar i seleccionar directors per les empreses subsidiàries d’Estats Units.  Amb oficines a Miami (FL), Houston (TX) i San Juan (PR) va estar escollida la millor empresa espanyola de 2011 per part de la Cambra de Comerç dels EUA.
L’equip està format per sis socis, cinc consultors i personal d’investigació.

Compta amb una filial ubicada a Boston, MA, Ingenia Talent Solutions, des d’on s’ofereixen solucions integrals per a middle management basades en eines d’alt desenvolupament tecnològic.

Serveis

  • Cerca de directius
  • Board consulting
  • Management Assessment

Experiència

Compten amb una àmplia experiència en els principals sectors de l’economia i un coneixement profund de les posicions més rellevants associades a cada indústria. Són experts en la identificació, l’atracció i l’avaluació del talent.

Ofereixen als seus clients, no solament els millors candidats possibles, sinó també una visió global del mercat, una anàlisi profunda del sector, així com l’estudi de la posició del client respecte als seus competidors.

La filosofia de negoci de Seeliger y Conde Estados Unidos és desenvolupar associacions de qualitat a llarg termini, coneixent en profunditat el model de negoci, la cultura i els valors dels seus clients, cosa que els permet oferir un servei personalitzat i d’alt valor afegit.

Respecten la confidencialitat i la intimitat del candidat i li ofereixen assessorament constant durant el procés de cerca.

Compten amb el suport internacional del Grup Seeliger y Conde i Amrop.

Eduardo Rabassa

Director General

Telèfon: +1 (305) 577 8558

eduardo.rabassa@syc-amrop.com

Alfonso de Goyeneche

Soci

Telèfon: +1 (305) 577 8558

alfonso.goyeneche@syc-amrop.com

Annie Rothe

Soci

Telèfon: +1 (787) 289 8748

annie.rothe@syc-amrop.com

Gabino Stuyck

Soci

Telèfon: +1 713 360 4665

gabino.stuyck@syc-amrop.com

Steven I. Bandel

Soci

Telèfon: +(1) 305-577-8558

Steven.Bandel@syc-amrop.com

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO