Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Marroc

Seeliger y Conde Marruecos neix a Casablanca l’any 2009 amb la finalitat d’establir-se en el país com a referent en la cerca de directius. Durant aquest temps ha treballat tant amb clients nacionals com internacionals.

Actualment compta amb un equip altament qualificat i orientat al client, amb experiència prèvia en entorns internacionals, la qual cosa li permet adaptar-se ràpidament a la cultura dels seus clients.

Serveis

Especialitzats en la cerca de directius a través d’una metodologia que compta amb sistemes provats d’informació, identificació i avaluació dels candidats que s’adapten millor a les necessitats del negoci dels seus clients.

Experiència

Cada vegada hi ha més empreses espanyoles que aposten per la inversió a l’Àfrica en sectors com les energies renovables, el turisme, l’obra civil, l’equipament o els serveis de consultoria.

Seeliger y Conde Marruecos està especialitzat en cerques multisectorials principalment per a multinacionals i pimes espanyoles que s’instal•len al nord d’Àfrica.

Javier Canals

Soci

Telèfon: (+21) 2 649 187 479

javier.canals@syc-amrop.ma

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO