Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Euromanager

Euromanager és una firma de consultoria fundada a Barcelona el 1991. Actualment compta amb oficines a Barcelona i Madrid i amb un equip especialitzat format per més de 30 professionals.

Uns dos-cents processos de cerca desenvolupats amb èxit cada any, converteixen Euromanager en un referent en la cerca directa de professionals en el segment de middle management a Espanya.

Serveis

  • Cerca, captació i selecció de directius, comandaments intermedis i professionals qualificats.
  • Avaluació de la gestió (management appraisal): programes individuals o grupals de valoració de directius i equips directius.
  • Assessorament ad hoc: benchmarking, estudis salarials, detecció de perfils en el mercat i investigació de la competència.

Experiència

A Euromanager són especialistes en la detecció i l’avaluació dels millors professionals (directius, comandaments intermedis i personal qualificat) per satisfer les necessitats concretes definides juntament amb els seus clients.

Per dur a terme els mandats amb èxit, Euromanager compta amb un equip experimentat de directors de comptes, consultors i investigadors de mercat. També empra una extensa xarxa de contactes en cada sector, una base de dades completa i actualitzada, un ampli coneixement de l’entorn empresarial i les metodologies i els sistemes d’anàlisi de persones més avançats.

La clau de l’èxit en la cerca del candidat idoni per a cada posició rau en el coneixement profund de la cultura corporativa de l’empresa i del seu equip gerencial, així com en una metodologia de treball sistemàtica.

>> Accediu al website

Alberto Abadías

Director General Barcelona

Telèfon: (+34) 93 467 84 67

aabadias@euromanager.es