Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

INGENIA Talent Solutions

Constituïda al setembre del 2014 a Boston, MA, INGENIA Talent Solutions neix després de sis anys de partnership entre Amrop Seeliger y Conde i els seus clients amb mentalitat internacional presents a  EE.UU. Durant aquest temps, hem estat testimonis de com la cerca i la selecció de comandaments intermedis s’ha abandonat i s’ha tractat de manera transaccional i reactiva, tan per part de recursos interns com externs.
Des d’INGENIA volem ajudar a les organitzacions que creuen en les persones a millorar la seva capacitat d’atreure bon talent. Tal com la PYME és clau en el desenvolupament econòmic de qualsevol país, a INGENIA pensem que aquest segment de gestors i professionals és clau per a que les organitzacions generin i mantinguin avantatges competitius sostenibles.

Serveis

  • A INGENIA busquem, trobem i seleccionem talent i ens especialitzem en comandaments intermedis i professionals qualificats per tal de cobrir:
  • Necessitats del negoci recurrents, fruit del dia a dia o sobrevingudes per l’alta rotació.
  • Projectes de creixement orgànic o inorgànic.
  • Projectes especials.
  • Hem dissenyat un procés de 5 fases pensant en el segment de comandaments intermedis, amb entregues ben definides i reports constants, tan per al client com per al candidat.
  • Som una firma de retained search i construÏm relacions de llarg plaç amb els clients i amb un enfocament consultiu més enllà de la transaccionalitat.

Experiència

A INGENIA hem construït models i processos escalables per a les cerques middle management basats en el següents pilars:

  • Busquem constantment l’empatía amb el client i els candidats. Dissenyem experiències.
  • Processos de selecció robustos i adaptats a la realitat d’un mercat laboral en el que les regles del joc estan canviant d’una manera accelerada.
  • Comunicació constant amb el client, amb reports que ens permetin prendre decisions sobre la marxa.
  • Compromís amb l’excel•lència i  amb una mentalitat de col•laboració. Construïm la nostra cultura dia a dia, amb els valors com a brúixola de les nostres conductes.

Els nostres processos reben el suport d’eines  tecnològiques de primera fila per a la cerca de candidats, seguiment i selecció. En la part de selecció ens ajudem d’anàlisis de competències enfocats als comportaments i dissenyats específicament per al món on-line a més a més de software per a la realització d’entrevistes digitals que ens permeten calibrar al potencial candidat i la seva adaptació cultural a l’organització del client.

>> Accediu al website

Paco Robles

Managing Director

Telèfon: 617 535 7523

paco.robles@ingeniatalent.com

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO