Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Be On Diversity

Be On Diversity surge de la unión de Seeliger y Conde Diversity e ILUNION (Grupo Empresarial de la ONCE y su Fundación), les dues empreses més reconegudes en la gestió de discapacitat en el món empresarial, amb la finalitat de ser la consultora especialitzada en donar suport a les empreses que desitgin la certificació Bequal, atorgada per la Fundació Bequal

Aquesta certificació, legitimada pel moviment associatiu de la discapacitat a Espanya, s’integra l’any 2012 amb la principal certificació existent fins al moment, el Segell EDC de la Fundació Seeliger y Conde, amb la qual cosa Bequal a passa a ser el principal referent del mercat de la Responsabilitat Social Empresarial i Discapacitat (RSE+D).

Serveis

  • Sistematitzar la gestió de la Diversitat/Discapacitat a través de processos de consultoria estratègica que facilitin la seva integració de forma transversal en tots els àmbits de l’empresa (Direcció, RRHH, RSC, Compres, Màrqueting, etc.)
  • Assessorar a les organitzacions en el procés d’obtenció del certificat Bequal mitjançant serveis de consultoria i prèvia auditoria.
  • Posar en marxa solucions que promogui la responsabilitat social amb les persones amb discapacitat com a estratègia corporativa.

Experiència

La consultoria realitza el diagnòstic de l’estat de l’empresa en cada una de les categories definides pel Model Bequal i elabora un informe de consultoria analitzant detalladament les 69 fonts de verificació de la certificació, concretant prioritats d’actuació i elaborant un full de ruta amb les accions a realitzar prèviament o posteriorment a l’auditoria. Es defineix també un Pla Estratègic i es desenvolupen mesures de millora cap a l’excel•lència en gestió de diversitat.

Be on diversity treballa en pla d’implementació del Model Bequal, la qual cosa permet desenvolupar les mesures de millora cap a l’excel•lència de la inclusió de la diversitat; definides al Pla Estratègic de Diversitat/Discapacitat, d’acord amb els objectius i línies de gestió que estableix el Model Bequal.

>> Accediu al website

Ramón Giró

Director

Telèfon: + (34) 93 215 05 05

ramon.giro@beondiversity.eu

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO