Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UN CONSULTOR

Seeliger y Conde Amrop

Human Capital

Human Capital, filial de Seeliger y Conde Internacional, és la firma de consultoria líder en el desenvolupament de solucions en gestió humana. Opera a Colòmbia i l’Amèrica Llatina des de fa nou anys, desenvolupant productes i serveis per a l’àrea de recursos humans. La seva gestió s’orienta al client, al qual ofereix solucions flexibles que, amb un enfocament pràctic, milloren la productivitat del negoci del seu propi talent.

Serveis

  • Remuneració estratègica
  • Desenvolupament humà
  • Conciliació vida-treball
  • Subcontractació (outsourcing) de processos de gestió humana
  • Efectivitat organitzativa
  • Comunicació estratègica

Experiència

Human Capital compta amb un equip altament qualificat per ajudar els seus clients a transformar els resultats de negoci. Com a aliats estratègics, entenen la seva necessitat, potencien els seus recursos i amb tecnologia i experiència, produeixen resultats mesurables.

La seva llista de clients inclou unes 650 companyies nacionals i multinacionals, pertanyents a vint sectors de l’economia, amb cobertura al país i la regió.

Human Capital genera permanentment espais de discussió acadèmica que conviden a promoure l’anàlisi, la reflexió i la recerca en temes relacionats amb el món empresarial i el talent organitzatiu.

Ha desenvolupat acords amb importants i reconegudes empreses nacionals i multinacionals, a fi d’oferir als seus clients solucions completes que integrin els millors productes i serveis del mercat.

>> Accediu al website

Juan Manuel Acosta

President

Telèfon: (1) 6461555 / 6449171

jmacosta@humancapital.com.co