Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Iñigo de la Serna

Al setembre de 2018 s'incorpora com a Soci a Amrop Seeliger y Conde a l'oficina de Madrid.

Ha estat Ministre de Foment del Govern d'Espanya des de novembre de 2016 fins a juny de 2018. Amb anterioritat, des de juny de 2007, havia estat Alcalde de Santander. Durant la seva etapa al capdavant de l’ Alcaldia va ocupar durant més de tres anys la Presidència de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A més, va ser fundador i president durant quatre anys de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents.

Va ocupar la presidència del Consell de Municipis i Regions d'Europa (CMRE), òrgan que representa més de 150.000 municipis europeus des de 1951 i ha estat membre de diversos organismes internacionals.

Abans de la seva etapa com Alcalde ha estat durant dues legislatures, Regidor de Medi Ambient, Aigües i Platges i Director del Gabinet del Conseller de Medi Ambient i Ordenació del Territori del Govern de Cantàbria. Fou diputat del Parlament de Cantàbria en dues legislatures, la última interrompuda per la seva incorporació al Ministeri.

Amb anterioritat a la seva trajectòria en el sector públic va treballar durant 4 anys al capdavant del departament d'hidràulica a l'empresa consultora d'enginyeria APIA XXI.

És membre del consell assessor de NEC Ibérica SLU (filial de la multinacional tecnològica NEC) i consultor extern del Banco Interamericano de Desarrollo.

És Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat de Cantàbria.

Iñigo de la Serna

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

inigo.delaserna@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO