Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Marieta del Rivero

Marieta Del Rivero s'incorpora com a sòcia a Amrop Seeliger y Conde al gener de 2018 amb  focus a les pràctiques de Transformació Digital, Mobilitat, Tecnologia, Client, així com en Consells d'Administració i Govern Corporatiu.

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector de les telecomunicacions, tecnologia i digital ha estat Director de Màrqueting de Telyco (Grup Telefónica), Director de Màrqueting i Vendes de Nefitel (detallista de telecomunicacions), Director de Màrqueting d’ Amena (Orange) , Director de Màrqueting de Xfera mòbils (Yoigo), CEO de Nokia Iberia, SVP de Nokia Global, Director general mundial de Màrqueting de Telefónica, Director general adjunt Comercial i Digital de Telefónica i Senior Advisor d'estratègia a Ericsson.

És consellera independent de Cellnex Telcom (IBEX 35), membre del consell assessor de Roca Salvatella, membre del consell assessor de MadeinMobile (incubadora de startups de Iot), membre del consell assessor de TUV SUD Atisae.

La seva passió pel bon govern corporatiu es reflecteix també com a membre de Women Corporate Directors- España i membre de l'Institut de Consellers i Administradors (ICA). És presidenta de International Women Forum Espanya, organització global de lideratge femení que està present a 35 països.

És membre de la junta directiva de l’Asociación Española de Directivos (AED).

Autora de "Smartcities, una visión para el ciudadano" és una apasionada de la transformació digital de les empreses i les empreses.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, AMP per l'IESE, EP per Singularity University, Califòrnia.

Marieta del Rivero

Sòcia

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

@marieta_rivero

marieta.rivero@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO