Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Marieta del Rivero

Marieta Del Rivero s'incorpora com a sòcia a Amrop Seeliger y Conde al gener de 2018 amb  focus a les pràctiques de Transformació Digital, Mobilitat, Tecnologia, Client, així com en Consells d'Administració i Govern Corporatiu.

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector de les telecomunicacions, tecnologia i digital ha estat Director de Màrqueting de Telyco (Grup Telefónica), Director de Màrqueting i Vendes de Nefitel (detallista de telecomunicacions), Director de Màrqueting d’ Amena (Orange) , Director de Màrqueting de Xfera mòbils (Yoigo), CEO de Nokia Iberia, SVP de Nokia Global, Director general mundial de Màrqueting de Telefónica, Director general adjunt Comercial i Digital de Telefónica i Senior Advisor d'estratègia a Ericsson.

És consellera independent de Cellnex Telcom (IBEX 35), i membre del consell assessor de Mutualidad de la Abogacía, de Madein Mobile (incubadora de startups de Iot) i de TUV SUD Atisae.

La seva passió pel bon govern corporatiu es reflecteix també com a membre de Women Corporate Directors- España i membre de l'Institut de Consellers i Administradors (ICA). És presidenta de International Women Forum Espanya, organització global de lideratge femení que està present a 35 països.

És membre de la junta directiva de l’Asociación Española de Directivos (AED).

Autora de "Smartcities, una visión para el ciudadano" és una apasionada de la transformació digital de les empreses i les empreses.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, AMP per l'IESE, EP per Singularity University, Califòrnia.

Marieta del Rivero

Sòcia

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

@marieta_rivero

marieta.rivero@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO