Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Pablo Cavero

Al setembre de 2016 s'incorpora com a Soci a Amrop Seeliger y Conde a l'oficina de Madrid.

Al maig de 2015 és triat regidor de l'Ajuntament de Madrid pel Partit Popular. Presideix les comissions d'Economia i Hisenda, Comptes Especials, Vocal de la Comissió de Medi ambient i Mobilitat, Regidor del Districte de Llatina, i Conseller de l'EMT.

Al gener de 2012 és nomenat Conseller de Transports i Infraestructures de la Comunitat de Madrid, i al setembre de 2012 Conseller de Transports, Infraestructures i Habitatge, presidint el Consorci Regional de Transport i Metre de Madrid.

La seva trajectòria professional ha estat lligada durant 19 anys al Grup Barclays a Espanya i Europa, ocupant diferents càrrecs d'Adreça. Entre uns altres, ha estat Director de Planificació Estratègica per a Europa, i Director Comercial i Desenvolupament de Negoci per a Banca de Particulars i Empreses a Espanya.

Llicenciat en Administració d'empreses i Ciències Econòmiques per la Universidad Pontificia de Comillas - ICADE, va continuar amb estudis de postgrau en INSEAD i és AMP per HARVARD. Va estudiar becat (Erasmus) a ESSEC, París. Parla 5 idiomes, pare de 5 fills, i a més de la política té com a grans aficions la família, la cultura i l'esport.

Pablo Cavero

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

pablo.cavero@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO