Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Marta Garrigues

Marta Garrigues és Sòcia de Amrop Seeliger i Conde des de juliol de 2014 i està especialitzada en el sector de Tecnologia, Serveis Professionals i Mitjans.

Va començar la seva carrera professional com a Directora de Projectes a ADP, empresa de hardware i desenvolupament de software com a Responsable de Gestió de Projectes Internacionals I+D finançats per la Comissió Europea.

El 1997 es va incorporar a Amrop Seeliger i Conde com a consultora sènior, fins l’any 2000. Des d’aquest moment ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la Cerca de Directius com a sòcia a Korn Ferry International, sent membre de la pràctica global de Tecnologia. Addicionalment ha participat en projectes de gestió del talent, avaluació de directius i valoració d’equips de treball en coordinació amb els equips de consultoria.

Llicenciada en Administració d’Empreses per Schiller University (Londres), Màster en Direcció de Recursos Humans per la Cambra de Comerç de Madrid i Certificate in Special Studies (Business Administration) per la Universitat de Harvard. Parla anglès i francès amb fluïdesa.

Marta Garrigues

Sòcia

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

marta.garrigues@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO