Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

José I. Leyún

José Ignacio Leyún és el Global CEO d’Amrop, associació mundial de companyies d’Executive Search, que compta amb 84 oficines a 58 països. Igualment és Soci de Amrop Seeliger y Conde des de 2001. Especialitzat en Serveis Financers i Serveis Professionals, entre d’altres.

Inicià la seva carrera professional a la Banca l’any 1983, ocupant llocs de responsabilitat d’entitats com Bankinter, Continental Bank (filial a Madrid), Director de Banca d’Inversions per Llatinoamèrica, Director de Desenvolupament d’Ibos Europa (Banc de Santander), i finalment Director General de la red internacional d’Argentaria (EEUU, Llatinoamèrica, Europa i Àsia), amb seu a Nova York.
Posteriorment va assumir la Direcció General de Vending Pizza (Grup Telepizza) i finalment va ser nomenat Director General de “A Tu Hora”, empresa resultant d’una joint-venture entre Terra i Telepizza per a un B2C.

Llicenciat en Dret i Ciències Empresarials per ICADE i amb un GPMD per IESE. Certificat en Coaching Executiu i Coaching d’Equips per la ICF (International Coach Federation) com ACC (Acredited Certified Coach) i expert en Sinergologia (Llenguatge Corporal) aplicat al Coaching.

José I. Leyún

Soci

Telèfon: (+34) 91 577 99 77

jose.leyun@syc-amrop.es