Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Eduardo Conde

Eduardo Conde es va incorporar com a soci a Amrop Seeliger y Conde el 1997. Especialitzat en el sector Financer, en Banca Privada, en el sector Immobiliari i sobretot en el segment d'Empresa Familiar, tant Industrial com de Serveis.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector bancari, en el qual va treballar durant catorze anys. Primer al Banco de Progreso, banc de negocis del Grup March, on va ser director de Banca Privada a Catalunya, i es va especialitzar en l'assessorament patrimonial i financer a empreses familiars. Posteriorment es va incorporar a Caixabank, banc participat al 100% per La Caixa, on va ser director de Banca Privada en l'àmbit nacional, membre del Comitède Direcció i conseller de les dues societats gestores d'institucions d'inversió col·lectiva.

Actualment és membre del Comité Executiu d’ACG Barcelona. És Vicepresident de Fundación Codespa a Madrid i Vicepresident de Fundació Codespa Catalunya, i membre del Patronat de l’UIC.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i PDG per l'IESE. Certificat en coaching executiu.

Eduardo Conde

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05

eduardo.conde@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO