Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

Aurora Catá

Aurora Catá s'incorpora com a sòcia a Amrop Seeliger y Conde el 2008. S'especialitza en les àrees de Tecnologia, Mitjans i Telecomunicacions (TMT) i en el sector Farmacèutic.

Va iniciar el seu recorregut professional en el sector financer primer a Bank of America, i després com a Directora Financera a Nissan Motor Ibérica fins al 1996, quan va assumir la Direcció General de RTVE a Catalunya. Posteriorment va ocupar el càrrec de Consellera Delegada de Planeta 2010 i va ser Directora General de Recoletos Grupo de Comunicación des del 2003 fins a la compra de Recoletos per RCS, moment en el qual assumeix la Direcció General d'Unidad Editorial Sociedad de Revistas i l'Àrea de Desenvolupament del Grup RCS a Latam.

És i ha estat membre de diversos consells d'administració, molts d'empreses vinculades als sectors de les telecomunicacions i l'audiovisual. Actualment és consellera independent de Atresmedia i Banco Sabadell. Ha pertangut al comitè executiu de diverses institucions en els àmbits econòmic i social, IESE i Cercle d'Economia, entre d'altres.

Aurora Catá és Enginyera Industrial i MBA per l’IESE.

Aurora Catá

Sòcia

Telèfon: (+34) 932 15 05 05

aurora.cata@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO