Español English Català      Linkedin Seeliger y Conde  Youtube Seeliger y Conde

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

CERCAR UNA OFICINA

Seeliger y Conde Amrop

José Luis Marcó

José Luis Marcó s'incorpora a la firma Amrop Seeliger y Conde com a soci el mes de juny del 2005. Està especialitzat en el Sector Industrial i en Serveis Professionals.

Des del juny del 2006 és membre del Consell Executiu d'Amrop, consorci al qual pertany Seeliger y Conde. El juny del 2009 assumeix la responsabilitat com a membre del board d´ Amrop per a les àrees financera i legal.

Inicia la seva carrera professional en el sector quimicofarmacèutic, en el qual va treballar durant set anys, entre d´altres funcions, com a director financer de la filial a Mèxic de la companyia americana Instrumentation Laboratory, del Grup CH Werfen.

Posteriorment ocupa el càrrec de gerent de l'agència d'esdeveniments i comunicació del Grup Media Planning.

S'incorpora a la gestió professional en el sector de l'esport el 1998 com a director financer del RCD Espanyol de Barcelona, per posteriorment passar a desenvolupar el càrrec de director general d'aquesta societat durant quatre anys. Va ser Conseller del Grup Conservas Dani i assessor financer d'altres companyies. A principis de 2011 torna de nou al R.C.D. Espanyol a Barcelona, en aquest cas, com a membre del Consell d’Administració fins a finals de 2012.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i MBA per ESADE i PDG per l'IESE.

Certificat en coaching executiu.

José Luis Marcó

Soci

Telèfon: (+34) 932 15 05 05

jlmarco@syc-amrop.es

Usamos cookies propias y de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO